Peruutusehdot BB Lashes

Aikojen peruutukset tehtävä vähintään 24h ennen aikaasi varausvahvistuksessa saamasi linkin kautta tai soittamalla liikkeeseen liikkeen aukioloaikoina. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan tekstiviestiperuutuksia. Alle 24h peruutetusta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta. Sairaustapauksissa vaadimme sairaslomatodistuksen, jos peruutus tehdään alle 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 100% palvelun hinnasta.

Opiskelija-alennus normaalihintaisita palveluista -10%
Alennuksi ei voi yhdistää toisiinsa.

 

Yleisimmät kysymykset
 

Ennen suikurusketusta 

  • Kuori ihosi kokonaan tai käytä karheaa sientä. Kiinnitä erityisesti huomiota kuiviin alueisiin, kuten nilkkoihin, polviin ja kyynärpäihin, joihin kuolleita ihosoluja usein kerääntyy.
  • Käytä kevyttä kosteusvoidetta, joka ei ole öljyinen.
  • Halutessasi vahaa/höylää ihokarvat vähintään 24 tuntia ennen käsittelyä antaaksesi ihohuokosille aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta rusketusaineiden ei kerry avonaisiin ihohuokosiin.

Rusketuksen jälkeen

  • Suosittelemme käsittelyn jälkeen tummia, väljiä vaatteita. Sillä kireät tai tiukat vaatteet voivat hankautua ihoa vasten ja näin vaikuttaa lopullisen rusketuksen tasaisuuteen.
  • Älä peseydy ainakaan 4-8 tuntiin.,jotta rusketus ehtisi kehittyä täysin.
  • Suihkun/kylpemisen jälkeen, kuivaa iho taputtamalla pyyhkeellä, älä hankaa!
  • Levitä kosteusvoidetta aamuin ja illoin pitääksesi rusketuksesi ja ihosi hyvässä kunnossa.

Miten valmistautua ripsienpidennyksien laittoon?
Tulethan ripsipalveluihin ilman ripsiväriä. Ripsivärin poisto saattaa häiritä pidennysten kiinnittymistä.
 

Onko ripsienpidennyksillä takuu?
Kyllä! Mikäli huomaat meillä tehdyissä tai huolletuissa ripsissä poikkeavaa irtoilua viikon sisällä käynnistä, otathan yhteyttä liikkeeseemme, ripsiammattilaisemme arvioivat tilanteen aina tapauskohtaisesti. Takuuta ei myönnetä, mikäli ripsiä ei ole hoidettu oikein kotona.

​​

Huollatteko muualla tehtyjä ripsiä?
Kyllä! Näissä tapauksissa suosittelemme kuitenkin käymistä ensin ripsikonsultaatiossa (15min veloitukseton aika), jotta voimme tarkistaa ripsienpidennysten kunnon. Mikäli pidennykset ovat erityisen huonossa kunnossa, väärin asennetut, liian raskaat tai muutoin asiakkaan omaa ripseä tai silmää vahingoittavat, kannattaa ne poistaa mahdollisimman pian. Mikäli ripsienpidennyksiä joudutaan poistamaan huoltoajalla, ei täyttöön yleensä jää paljoa aikaa.

 

Minkä pituinen huolto minun tulisi varata?
Riippuu paljon ripsienpidennysten kunnosta kuinka kauan huoltoon menee. Mikäli olet epävarma, ota ensin yhteyttä meihin! Yleensä huollot voidaan ajoittaa näin: Pikahuolto 60min 2vko, Normihuolto 75min 3vko, Pitkä huolto (volyymit) 90min 4vko. Tämä on kuitenkin viitteellistä ja huoltoväli on aina yksilöllinen. Tuuheiden ja näyttävien ripsien huoltoon suosittelemme 90 minuutin aikaa.

 

Voiko tarjouksia / kampanjoita yhdistää tai ostaa useampia?
Tarjouksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Eli emme voi antaa lisäalea alennetusta palvelusta. Kyllä voit varata itsellesi useamman kampanjahintaisen palvelun jos ei asiasta ole erikseen mainittu.