Varaa aika

Microblading Tampereen keskustassa

 

Mitä microblading on?

Microblading on kulmien muotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Toimenpiteellä saadaan luotua puuttuvat kulmakarvat, vahvistettua omia kulmakarvoja tai korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa.

Kauanko lopputulos kestää?

Lopputuloksen kestoon vaikuttavat monet tekijät ja ne ovat hyvin yksilöllistä. On realistista odottaa tuloksen säilyvän noin vuoden, mutta se voi kestää iholla jopa 1,5 - 2 vuotta. 

Onko toimenpide kivulias?

Ensimmäiset viillot tehdään microbladingissa ilman puudutusta, mikä tuntuu epämiellyttävältä. Kun raamit on saatu tehtyä, toimenpide jatkuu puudutuksen kanssa. 

Toimenpiteen jälkeen

Iho saattaa punoittaa hetken toisilla. Kulmia pitäisi suojata 72 tuntia microbladingin jälkeen. Tunnet itse kun iho tuntuu parantuneen. Väri saattaa hieman tummentua heti toimenpiteen jälkeen, mutta vaalenee parin viikon sisällä.

Täysin parantunut tulos

Täysin parantunut lopputulos näkyy noin neljän viikon päästä. Kulmiin saattaa toimenpiteen jälkeen tulla rupea tai ne hilseilevät pikkuhiljaa liiallisen värin ulos. Noin kuukaudessa pigmentti on asettunut, jolloin tehdään vahvistus, jos se on tarpeen. 

Kulmien muodon suunnittelu ja värin valinta

Suunnittelu ja värin valinta tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Otamme asiakkaan omat toiveet huomioon, ja teemme mieluummin aluksi vähän varovaisemmin ja sitten tarvittaessa sävyä voi tummentaa vahvistuksessa. 

Microblading:
Konsultaatio 0.00 €
Kulmat 190.00 €
Kulmat sis. vahvistuksen 250.00 €
Vahvistus alle 6kk 80.00 €
Vahvistus 6-8kk 120.00 €
Vahvistus 9-12kk 180.00 €

Varaa aika