Varaa aika

 

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten täyttö ja muotoilu tehdään aina hyaluronigeelipohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan suunnitellusti huuliin tai huulirajaan. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu.

Meillä huulten muotoiluja ja täyttöjä tehdään laadukkailla HYAcorp täyteaineilla. Nämä ovat tutkitusti turvallisia hyaluronihapposeoksia, jotka eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kyynelurien täyttö

Kyynelurat kulkevat silmien sisäreunoista kohti poskea. Koska silmänympärysiho on hyvin ohut, ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti.

Nenän muotoilu täyteaineella

Nenän ei-kirurgista muotoilua – nenänkaaren oikaisu

Kasvojen täyteainehoidot

Sisältää 2 ml Hyacorp Face-täyteainetta. Kasvojen alueella voidaan häivyttää mm. nasolabiaali- ja marionettijuonteita, korostaa leuan ja poskipäiden muotoa.

Poskien muotoilu täyteaineella

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana.

Täyteaineet
Maksuton konsultaatio 
Huulten täyteainehoidot 1ml 250,00 €
Kyynelurien täyttö 270,00 € 
Nenän muotoilu täyteaineella 270,00 €
Kasvojen täyteainehoidot 2ml 380,00 €
Poskien muotoilu täyteaineella 2ml 380,00 €
Lisäampulli 1ml 190,00 €

Varaa aika