Varaa aika

 

Megawhite hampaiden laservalkaisu!

Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaidenvalkaisumenetelmä. Megawhite valmistaa hampaidenvalkaisumenetelmää kauneusalalle ja on maailman johtavia hampaidenvalkaisutuotteiden valmistajia ja toimittajia. Megawhite-hampaidenvalkaisuja tehdään maailmanlaajuisesti!

Miksi Megawhite Express -laser­hampaiden­valkaisu?

Megawhite Express -hampaidenvalkaisumenetelmä on uusinta teknologiaa hampaidenvalkaisun saralla. Kehitetyn valkaisuyhdistelmän ansiosta voimme tarjota asiakkaille täysin peroksidittoman menetelmän. Tämä menetelmä on asiakkaalle täysin kivuton ja turvallinen. Hampaidenvalkaisu Blue Fusion-tuotteella ei vahingoita hampaan kiillettä ja rakennetta ja näin ollen myös kauneusalan ammattilaiset voivat turvallisesti tehdä Magawhite-valkaisua. Hoidon tekeminen vie aikaa vain 15 minuuttia, jonka jälkeen tuloksena on kaunis valkoinen hymy!

Mikä tekee Megawhitesta erilaisen?

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon (480-520 nanometriä) tuottavat nopeiten käyttäytyvän hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema, ja sitä käytetään ympäri maailman. Megawhite-vaalennus on myös monien julkimoiden käyttämä.

Aiheuttaako Megawhite kipua tai herkkyyttä?

Ei, Megawhite on 100 % kivuton vaihtoehto.

Käykö Megawhite minulle?

Kyllä! Nuorelle tai iäkkäälle, miehelle tai naiselle, tupakoitsijalle tai ei tupakoitsijalle, Megawhite toimii juuri sinulle. Jos hampaasi ja ikenesi ovat terveet, voit nauttia Megawhiten tuomista hyödyistä. Ole tietoinen, että tulokset vaihtelevat henkilöittäin: hampaat eivät voi vaalentua enempää kuin geneettisesti on mahdollista.

Mitä tuloksia voin olettaa?

Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Oma keho, geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

Täytyykö minun olla hammaslääkäri tehdäkseni Megawhite-valkaisua?

Ei tarvitse. Sinulla ei tarvitse olla hampaidenhoitopohjaa.