Varaa aika

 

Megawhite hampaiden kevytvalkaisu!

Megawhite on peroksiditon, nopea, turvallinen, hellävarainen ja kivuton hampaiden kevytvalkaisumenetelmä. Megawhite valmistaa hampaidenvalkaisumenetelmää kauneusalalle ja on maailman johtavia hampaidenvalkaisutuotteiden valmistajia ja toimittajia. Megawhite-hampaidenvalkaisuja tehdään maailmanlaajuisesti!

Miksi Megawhite Express -­hampaiden­valkaisu?

Megawhite Express -hampaidenvalkaisumenetelmä on uusinta teknologiaa hampaidenvalkaisun saralla. Kehitetyn valkaisuyhdistelmän ansiosta voimme tarjota asiakkaille täysin peroksidittoman menetelmän. 

Mikä tekee Megawhitesta erilaisen?

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon (480-520 nanometriä) tuottavat nopeiten käyttäytyvän hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla. Se on hammaslääkäreiden suosittelema kevytvalkaisu, ja sitä käytetään ympäri maailman. Megawhite-vaalennus on myös monien julkimoiden käyttämä.

Käykö Megawhite minulle?

Kyllä! Nuorelle tai iäkkäälle, miehelle tai naiselle, tupakoitsijalle tai ei tupakoitsijalle, Megawhite toimii juuri sinulle. Jos hampaasi ja ikenesi ovat terveet, voit nauttia Megawhiten tuomista hyödyistä.

Mitä tuloksia voin olettaa?

Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Oma keho, geenit, hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

Hampaiden laservalkaisu 
Hampaiden kevytvalkaisu 129,00 €

Varaa aika