Varaa aika

 

DMK

Entsyymit ovat luonnon omia biologisia katalysaattoreita, jotka: 

  • Lisäävät solujen hapensaantia
  • Auttavat kuntouttamaan solujen ja kudoksen toimintaa
  • Hajottavat kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti
  • Kiinteyttävät ihoa tehostamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa

DMK Skin Revision™-konsepti perustuu ihon oman toiminnan vahvistamiseen. 

DMK tarjoaa tehokkaan luonnollisen, ihon itsensä tunnistavan uudistumisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon huolenaiheesta tai geneettisestä taustasta riippumatta. Iho tunnistaa itsensä kaltaiset hoitotuotteet ja lähtee näin mukaan aktiivisempaan toimintaan.

Mullistuksellinen DMK -konsepti POISTO- JÄLLEENRAKENNUS-SUOJAUS ja YLLÄPITO- pyrkii löytämään jokaisen yksilön omalle biokemialle sopivan ihontoimintamenetelmän. Kasvipohjaiset paramedikaaliset tuotteet saavat aikaan pitkäaikaisia muutoksia ihossa solutasolla ja hoitolahoidot tuovat ensiluokkaisia esteettisiä tuloksia.

Paramedikaalinen hoito vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toimintaan. Kosmeettiset hoidot vaikuttavat ihon pinnalla, paramedikaalinen hoito puolestaan vaikuttaa ihoon sisäisellä solutasolla ja parantaa sen toimintaa. Ihon kunnon koheneminen on heti nähtävissä ja sarjahoidolla saadaan ihon oma toiminta tuottamaan tuloksia, oli sitten kyseessä uurteet, kuivuus, rosacea tai akne.

DMK Skin Revision™-hoidot  soveltuvat eri ihotyypeille. Hoidot räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisillä kasvohoidoilla sekä omalle ihotyypille sopivilla kotihoitotuotteilla.

DMK Entsyymi 
DMK Entsyymi -hoito 139.00 €

Varaa aika