Varaa aika
 

Cryolipo vartalon muokkaus

 

Cryolipo -laitehoito muokkaa vartalon ongelma-alueita vähentäen rasvaa sekä selluliittia tehokkaasti ja turvallisesti. Hoito sopii erinomaisesti paikallisten rasvanmuodostumien poistoon esimerkiksi vatsan, selän, käsivarsien ja jenkkakahvojen alueelta.

 

Hoidon teho perustuu rasvasolujen jäädyttämiseen cryolipolyysillä. Hoidon aikana rasvasolut altistetaan vähintään -2°C jolloin ne kristallisoituvat ja lopulta liukenevat kehosta aineenvaihdunnan mukana.

Yhdellä hoitokerralla saadaan poistettua jopa 26 prosenttia alueen rasvasoluista. Kahden tai kolmen kerran tulokset vastaavat teholtaan yhtä kirurgista rasvaimua. Halutessaan hoidon voi toistaa samalle alueelle kolme kertaa kuuden viikon välein, minkä jälkeen taukoa olisi pidettävä ainakin puolivuotta.

Hoito sopii rasvamuodostumien pysyvään poistoon perusterveille aikuisille.
Jos sinulla on vakava verenpainetauti, sydämentahdistin, vakavasti ylipainoa tai käytät verenohennuslääkkeitä, hoitoa ei suositella. 


Laite on kotimainen ja valmistettu Suomessa Vantaalla.

Cryolipolyysi alueet ja hinnat:                               
Yksi alue  249 €
Kaksi aluetta 349 €
Kolme aluetta 449 €
Neljä aluetta 549 €

Alueita ovat:
Vatsa, kyljet, sisä- tai ulkoreidet, ylä- tai alaselkä, käsivarret, häpyalue ja gynecomastia (miesten rintojen liikakasvu).
 

Varaa aika