Peruutusehdot BB Spot

Aikojen peruutukset tehtävä vähintään 24h ennen aikaa varausvahvistuksessa saamasi linkin kautta tai soittamalla liikkeeseen liikkeen aukioloaikoina. Emme voi valitettavasti ottaa vastaan tekstiviestiperuutuksia. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% palvelun hinnasta.

Voiko tarjouksia / kampanjoita yhdistää tai ostaa useampia?
Tarjouksia ja kampanjoita ei voi yhdistää. Eli emme voi antaa lisäalea alennetusta palvelusta. Kyllä voit varata itsellesi useamman kampanjahintaisen palvelun jos ei asiasta ole erikseen mainittu. 

Yleisimmät kysymykset ripsipalvelut:

 

Onko töillä takuu?
Kyllä! Mikäli huomaat meillä tehdyissä tai huolletuissa ripsissä poikkeavaa irtoilua viikon sisällä käynnistä, otathan yhteyttä liikkeeseemme, ripsiammattilaisemme arvioivat tilanteen aina tapauskohtaisesti. Takuuta ei myönnetä, mikäli ripsiä ei ole hoidettu oikein kotona.

​​

Huollatteko muualla tehtyjä ripsiä?
Kyllä! Näissä tapauksissa suosittelemme kuitenkin käymistä ensin ripsikonsultaatiossa (15min veloitukseton aika), jotta voimme tarkistaa ripsienpidennysten kunnon. Mikäli pidennykset ovat erityisen huonossa kunnossa, väärin asennetut, liian raskaat tai muutoin asiakkaan omaa ripseä tai silmää vahingoittavat, kannattaa ne poistaa mahdollisimman pian. Mikäli ripsienpidennyksiä joudutaan poistamaan huoltoajalla, ei täyttöön yleensä jää paljoa aikaa.

 

Minkä pituinen huolto minun tulisi varata?
Riippuu paljon ripsienpidennysten kunnosta kuinka kauan huoltoon menee. Mikäli olet epävarma, ota ensin yhteyttä meihin! Yleensä huollot voidaan ajoittaa näin: Pikahuolto 60min 2vko, Normihuolto 75min 3vko, Pitkä huolto (volyymit) 90min 4vko. Tämä on kuitenkin viitteellistä ja huoltoväli on aina yksilöllinen. Tuuheiden ja näyttävien ripsien huoltoon suosittelemme 90 minuutin aikaa.

 

Yleisimmät kysymykset kampaamopalvelut:

 

Miten valmistautua kampaajalle tuloon?
Näytä kampaajalle kuvia, jotta hän varmasti hahmottaa ja ymmärtää halutun tuloksen.

Hintaan vaikuttaa moni asia, joten kannattaa käydä ennen aloittamista nämä läpi. Jos jokin jää mietityttää, tulee siitä sanoa ennen leikkauksen/värjäyksen aloittamista.

Harkitse tarkkaan, mitä haluat tehdä. Esimerkiksi mustasta hiuksesta vaaleaan? Harvalla tämä onnistuu kerralla.

Toisilla hiukset vaalenee  todella hyvin jo ensimmäisellä kerralla ja lähelle lopputulosta päästään, jopa yhdellä kerralla. Toisilla se vaatii taas useamman käynnin.

Projekteissa tulee olla siis kärsivällinen, realistinen ajan sekä kertojen suhteen.

Lämmin tai kylmä sävy?
Lämmin tarkoittaa punaista, keltaista tai oranssia väriä. Lämmin sävy taas tarkoittaa, että värissä vivahtaa nämä värit sävynä.

Kylmä tarkoittaa sinistä, vihreää tai lilaa. Kylmä sävy taas tarkoittaa sitä, että värissä vivahtaa nämä värit sävynä.